Препоръки за декорация на Вашето парти

Съвети за украса на парти

За всеки организатор на събития е трудно да направи добра преценка относно декорацията. Цветове, тематика, стил, аромат дори, ще засегнем в следващите няколко реда за да Ви вдъхнем увереност. Правило номер едно е „Създавайте със стил и чувство!“

Ето и няколко съвета за декорация на събитие:

Тематичност

От голямо значение е да изберете тематика за Вашето събитие и да съобразите декорацията с нея. Зависи изцяло от повода, по който се организира празненаството. Например при украса на свето кръщение или на детски празник, тематиките са предимно с анимационна насоченост.

Празнична балонена арка на входа

За да бъде събитието Ви впечатляващо е нужно да заинтригувате гостите още от самия вход. Едно грандиозно събитие е такова, само ако придава чувство за стил още от самото начало. Страхотно решение за въвеждащо настроение е балонената арка на входа. Различни визии на арката от балони могат да дадат олицетворение на тематиката на Вашето събитие. Екстравагантна и шарена или пък просто семпла полу-арка – то тя би превърнала Вашето парти в грандиозно събитие със запомнящ се празничен вход на който всички гости ще се снимат.

Собствен почерк и стил на украсата

Всеки декоратор на събития знае, че за да бъде едно парти запомнящо се, то следва да има собствен почерк и стил, които да се отличават от останалите. Съветваме Ви да селектирате няколко цвята и да създадете собствен стил към който да се придържате. Бъдете внимателни да не излизате от границата на идеите ви за да не превърнете Вашето парти в безпорядък.

Черешката на тората – изненада за гостите.

За да има завършен вид Вашето парти, то може да добавите изненада за Вашите гости. Лек шок или момент на гъделичкане допринася за вълнението на гостите от самото събитие. Страхотна идея са балоните с хелий. Представете си в края на откриването на ресторант или пък в края на Свето кръщение. Всички са развълнувани и опиянени от партито, появяват се няколко човека с няколко балона с хелий (може и светещи балони) в ръце и ги пускат свободно във въздуха. Предложението е страхотно за навън за да могат балоните да полетят към небето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *