5 вида гаражни врати за по-голяма сигурност

5 вида гаражни врати

Живеем във времена, в които да оставим автомобила си на открито би ни коствало много негативни последици. Не става въпрос само за него, а също за магазина, офиса или входа, които без допълнителна защита са поставени под риск. Голяма част от собствениците предпочитат да наемат или купят помещения, които са с монтирани защитни гаражни врати. Това е правилният начин за справяне с борбата с кражбите и щетите. Коя гаражна врата обаче е най-подходяща за Вас, ако сте решили да поставите такава? Днес ще Ви представим няколко вида, които са надеждни и сигурни.

1. Обикновени гаражни врати.

Този модел е най-разпространен и евтин вариант за защита. Голяма част от желаещите да предпазят собствеността си се обръщат именно към този вид. Има много варианти за гаражни врати, различаващи се по материала, от който са изработени и не само. Заключването при тях може да бъде както ръчно, така и автоматично. Подходящи са както за офиси, така и за гаражи на автомобили.

2. Индустриални врати.

Този вид врати са подходящи за сервизни помещения и подобни. Те са големи на широчина и височина, което ги прави още по целесъобразени за защита на големи пространства. При тяхната изработка също можете да предпочетете ръчен или автоматичен начин на отключване.

3. Гаражни врати с летящо крило.

Подходящи за гаражи на автомобили, тези врати са едни от най-често разпространените и сигурни начини да защитите Вашия автомобил.  Автоматизацията Ви дава възможност да контролирате вратата с дистанционно и дори не се налага да слизате от Вашия автомобил за отворите гаража. Удобно и практично!

4. Ролетни топлоизолиращи врати.

Изработени от алуминиеви панели с гумени уплътнения, тези гаражни врати ще изолират допълнително помещението на което са поставени. Тук също начините на отваряне са с ръчен или автоматичен механизъм.

5. Секционни гаражни врати.

Едни от най-удобните гаражни врати с допълнителни възможности са именно секционните. При тях можете да правите модификации по Ваш избор, като например да добавите стъкла или пешеходна врата. Този вид позволява игра на въображението и изява на личното желание за промяна на стандартната спускаща се врата.

Разнообразието от гаражни врати и щори на пазара е огромно. Имате възможността да изберете този вид, който ще отговаря изцяло на Вашия случай. Бъдете находчиви и изберете най-доброто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *