Защо балоните летят?

Декорация с балони за бал

На парти без балон е като на концерт без билет. За да бъде усещането празнично осигурете парти украса с летящи балони. Тя ще предизвика усмивки дори и в най-мрачните хора. Този вид украса е един от най-честите избори за разнообразни събития и тържества.

Интересните факти покрай летящите балони са свързани именно със тяхното летене. Как се случва всъщност това? Причината за свободния полет е хелият.

Хелий – въздушната усмивка

Хелият е безцветен нетоксичен газ без вкус и миризма, който кара балоните да летят. Забавната част идва когато този газ бъде погълнат. За кратък период от време, той променя гласа на човек и го прави по-изтънен. Освен красивият почерк на украсата от балони има и забавна част, която предизвиква смях на висок глас.

Колко време лети балон с хелий?

Балоните с хелий могат да се носят във въздуха в различен период от време. Животът на летящия балон зависи от влажността, температурата, атмосферното налягане и много други фактори. Средната продължителност обаче се свежда до периода 6 – 12 часа. Имате достатъчно време да се порадвате на Вашата украса от балони.

Защо да изберем „летяща“ украса?

Изборът на локация и самата декорация с балони не винаги е лесна задача. Какви да бъдат цветовете, тематиката и всичко това да е съобразено със стила на организираното събитие. Едно обаче се знае, на парти винаги има балони. Още по-добре е те да са летящи. Украса във въздуха – защо не? Красиво за възрастните, забавно за децата и най-вече връзващо се с всякаква тематика.

Защото балоните са винаги на мода!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *